Image_s90

Routebeschrijving

Op de fiets
Het Stadstheater is eenvoudig bereikbaar met de fiets. Er zijn in de omgeving van het theater genoeg plaatsen om uw fiets te stallen.

Met het openbaar vervoer
Het Stadstheater is gemakkelijk en op vele manieren te bereiken met het openbaar vervoer (tram, bus en trein). Komt u met RandstadRail 3 of 4, dan stapt u uit bij halte Stadhuis. Deze halte ligt 250 m. van de hoofdingang. Vlakbij het Stadstheater zijn haltes van de buslijnen 70, 71, 72, 165, 173, 177 en 400. 
 
Met de auto

In verband met bouwwerkzaamheden is de Duitslandlaan vanaf de Luxemburglaan tijdelijk afgesloten. Als u de onderstaande routebeschrijvingen volgt, heeft u hier geen hinder van.

Vanuit Amsterdam: 
A4, E19 richting Den Haag. Afslag Zoeterwoude-Dorp [afslag 7]. Rechtsaf op de Hofvlietweg. Rechtsaf de Europaweg (N206) op richting Zoetermeer. Neem de tweede afslag op de rotonde (op de Zwaardslootseweg (N206). Linksaf de Europaweg op. Rechtsaf de Denemarkenlaan in. Rechtsaf de Duitslandlaan op. Klik hier voor meer route-informatie.

Vanuit Den Haag, Rotterdam:
A13, E19 richting Den Haag. Op knooppunt Ypenburg A13, E19 richting Amsterdam. Op knooppunt Prins Clausplein de A12, E30 richting Utrecht. Afslag Zoetermeer-Centrum. Linksaf de Afrikaweg op. Na 2 km rechts aan op de Europaweg. Rechtsaf de Denemarkenlaan op. Rechtsaf de Duitslandlaan op. Klik hier voor meer route-informatie.

Vanuit Rotterdam Oost, Capelle, Nieuwerkerk;
A20 richting Gouda. Op het knooppunt Gouwe de A12 richting Den Haag. Afslag Zoetermeer [afslag 7]. Rechtsaf op de Oostweg. Afslag centrum op de rotonde (de Australiëweg). Volg centrum. Boven de tunnelbak, eerste stoplichten linksaf de Denemarkenlaan op. Rechtsaf de Duitslandlaan op. Klik hier voor meer route-informatie.

Vanuit Utrecht, Gouda;
A12 richting Den Haag. Op het knooppunt Gouwe de A12, E30 richting Den Haag. Zie verder hierboven. Klik hier voor meer route-informatie

Taxi
Regiotax: 0900 - 9666 
Hotax : 079 - 331 31 31
ZTC : 079 - 316 55 16
Bij de Informatiebalie kunt u voor aanvang van de voorstelling een taxi naar keuze bestellen. Vraag voor alle zekerheid in de pauze of de taxi is besteld en of er bijzonderheden zijn.
Als u bijzondere wensen heeft (bijvoorbeeld rolstoelbus) kunt u als bezoeker beter zelf de centrale bellen en dit regelen. Het kan voorkomen dat op de avond zelf bijzondere wensen niet vervuld kunnen worden buiten de schuld van het Stadstheater om.