Image_n301
Nationaal Theaterweekend in het Stadstheater
Vr 17 Nov

Het Stadstheater neemt deel aan Nationaal Theaterweekend op 26, 27 en 28 januari 2018

Na twee succesvolle edities van het Nationaal Theaterweekend vindt de derde editie plaats op 26, 27 en 28 januari 2018 waar ook het Stadstheater Zoetermeer aan deelneemt. Aldus Tineke Maas van het Stadstheater: “Ik kijk er ontzettend naar uit om u te verwelkomen in ons prachtige theater. Ondanks dat het programma nog niet bekend is kunt u al wel een kaartje kopen voor één van de voorstellingen voor slechts 10 euro. Koop uw kaartje snel voordat deze zijn uitverkocht. Laat u verrassen en hopelijk ontmoet ik u in januari.”

Image_n302
Feestelijke opening cadenzaplein
Vr 17 Nov

Van 24 t/m 26 november vieren we met zijn allen dat het nieuwe uitgaansplein van het Stadshart van Zoetermeer geopend is! Een weekend lang barst het Cadenzaplein uit zijn voegen met onder andere live muziek, hapjes, drankjes en gezellige activiteiten. De feestvreugde op het plein start al op vrijdagmiddag, zaterdag zal wethouder Rosier het plein officieel openen en op zondag komt wethouder van Driel een ‘vorkje mee prikken’.

Image_n295
Nieuwe ronde wildcards
Di 14 Nov

Een Wildcard is een digitaal tegoed waarmee u naar één van de door het Stadstheater geselecteerde voorstellingen kan gaan voor €5,- per kaart. Heeft u 5 of meer voorstellingen in de voorverkoop gekocht? Dan heeft u een Wildcard ontvangen op uw account. Met uw Wildcard(s) kunt u zonder risico een andere voorstelling bezoeken dan waar u normaliter naartoe zou gaan en zo onverwachts een mooie avond beleven.

Drie keer per seizoen krijgen onze bezoekers met een wildcard een selectie van voorstellingen waarvoor de Wildcard(s) ingezet kunnen worden.

Ga naar de eerste selectie voorstellingen voor de wildcards!Kaarten reserveren
Uw Wildcard(s) inzetten voor een van onderstaande voorstellingen? Reserveer dan uw kaarten via onze website. Bij de betreffende voorstelling kunt u in het ‘betaalscherm’ kiezen om te betalen met uw Wildcard. Vul hier zelf het aantal in te wisselen Wildcards in. Het systeem herkent vanzelf het aantal Wildcards dat u tot uw beschikking heeft. Dit aantal vindt u ook terug in ‘MIJN STADSTHEATER’.

Het aantal beschikbare plaatsen per voorstelling is beperkt en verscheelt per voorstelling. Op=op! Zit er toch niets voor u bij? Dan kunt u wachten tot het laatste aanbod in januari/februari.Houdt u er echter rekening mee dat het totaal aantal kaarten dan wel al eerder op kunnen zijn.

N.B. Als u reeds kaarten heeft voor één van onderstaande voorstellingen, dan kunt u hiervoor uw Wildcard(s) niet met terugwerkende kracht inzetten. U kunt dan kiezen voor één van de andere voorstellingen.

De Wildcards zijn alleen geldig in het seizoen waarin ze zijn opgebouwd en niet inzetbaar voor de Gouden Rang.

Image_n248
Nieuwe openingstijden servicebalie
Di 24 Okt

Vanaf 29 september gelden onze nieuwe openingstijden van de servicebalie.

Image_n275
Opening STAGE kitchen & café
Di 24 Okt

STAGE kitchen & café is in première en is geopend voor iedereen!

Image_n283
War of the Worlds Verplaatst naar 13 juni 2018
Ma 23 Okt

Producent Mike Vullings heeft de geplande tour van de rockmusical War of the Worlds de dag voor de première in Tilburg afgelast. De Engelse Jeff Wayne Music Group die de rechten beheert van de Musical Version of War of the Worlds gaat niet akkoord met de uitvoering van de muziek.