Image_n270
Nominatie Meest Gastvrije Theater
Wo 20 Sep

Voor het tweede jaar op rij staan wij in de top 10 meest gastvrije theaters van Nederland in de categorie 'grote gemeenten' van de ANWB!0 Dat komt door onze geweldige bezoekers, onze dank is groot!

Het Land van ANWB organiseert dit jaar voor de tweede keer de verkiezing voor het meest gastvrije theater. Via de Kampioen, anwb.nl, social media en de nieuwsbrief van het Land van ANWB, vraagt de ANWB theaterliefhebbers te stemmen. Leden beoordelen de theaters op het aanbod van voorstellingen, bereikbaarheid, horeca in en om het pand, het prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort en het zicht op het podium.

Voor de verkiezing zijn er theaters genomineerd in vier categorieën, het meest gastvrije theater: - In een grote stad (meer dan 200.000 inwoners) - In een grote gemeente (100.000 tot 200.00) - In een middelgrote gemeente (50.000 tot 100.000) - In kleine gemeente (tot 50.000)

In iedere categorie wordt een gouden, zilveren en bronzen prijs uitgereikt. Van de vier gouden winnaars wint het theater met de hoogste score de titel 'Meest gastvrije theater van Nederland'. Vorig jaar heeft de Goudse Schouwburg in Gouda de prijs in de wacht gesleept. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Verkiezing, waarbij alle theaters en theaterproducenten worden uitgenodigd. Tevens wordt dan het vierde ANWB Theatermagazine gepresenteerd.

Op naar de officiële uitreiking op 4 oktober!

Image_n269
Stadstheater previews op Cultuur Lokaal
Di 19 Sep

Aanstaande zaterdag wordt Zoetermeer weer voor een dag ondergedompeld in cultuur tijdens Cultuur Lokaal, hét festival dat in het teken staat van de opening van het nieuwe culturele seizoen.

Het Stadstheater geeft enkele previews, waaronder optredens van
Leonie Meijer, Jan Rot en LAVALU. Dit zijn leuke voorproefjes voor wat er het komende theaterseizoen allemaal te zien is. Vanwege verbouwingswerkzaamheden van het Stadstheater vindt er dit jaar geen Finalevoorstelling plaats. In de avond is er een optreden van het Broken Brass Ensemble. Zij stonden al met veel succes en enthousiasme op festivals als Into the Great Wide Open, Oerol en Noorderzon. De Volkskrant noemde de band zelfs de onbedoelde headliner van Into the Great Wide Open.

Het Broken Brass Ensemble zal met een spetterend optreden het festival afsluiten op het Cadenzaplein om 21:30 uur.

Image_n262
Verkoop Ticketmaster
Do 31 Aug

Door de verbouwing is de servicebalie verplaatst naar de Duitslandlaan. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om kaarten te bestellen voor Cultuurpodium Boerderij via Ticketmaster aan onze servicebalie!

Image_n248
Nieuwe openingstijden servicebalie
Ma 14 Aug

Op woensdag 23 augustus is de servicebalie weer open! Vanaf 12:00 uur staan onze medewerkers van de servicebalie weer fris en fruitig voor u klaar! Let wel: de locatie van de servicebalie is verplaatst naar de Duitslandlaan. Gemakkelijk bereikbaar via de artiesteningang. De openingstijden bedragen woensdag t/m zaterdag van 12:00 uur tot 16:00 uur.

Vanaf 29 september gelden nieuwe openingstijden van onze servicebalie, namelijk: maandag t/m zaterdag van 16:00 uur tot 20:30 uur. Van maandag t/m vrijdag zijn onze medewerkers van de servicebalie telefonisch te bereiken vanaf 13:00 uur tot 16:00 uur.

Op zondag is de servicebalie geopend vanaf één uur voor aanvang van een voorstelling.

Image_n245
StadstheaterVriend & 360° CLUB
Ma 8 mei

Profiteer van vele voordelen!