De verkoop is gestart

Image_n242

Bestel uw kaarten voor het nieuwe seizoen!


De kaarten voor alle voorstellingen* van seizoen 17/18 zijn verkrijgbaar. Heeft u al één of meerdere voorstellingen op het oog? Wees er dan snel bij! Het Stadstheater hoopt dat u weer volop kan genieten van dit nieuwe prachtige seizoen!

Voor het bestellen van de kaarten is het van belang dat u uw gegevens goed controleert, zodat wij de juiste gegevens hebben voor het versturen van de kaarten en mogelijk contact op kunnen nemen indien nodig.

Per voorstelling in uw bestelling heeft u 20 minuten de tijd om de reservering af te ronden. Na 20 minuten worden de stoelen weer vrijgegeven en bij iedere volgende voorstelling die u reserveert binnen dezelfde bestelling starten deze 20 minuten opnieuw.

*m.u.v. de voorstelling van Jochem Myjer. Verkoop start 30 september 12:00 uur alleen aan de kassa!

NIEUW! 360° CLUB
Het Stadstheater gaat vernieuwen! We presenteren nieuwe voorstellingen, events en festivals die verder gaan dan de theaterzaal. Wil jij daar onderdeel van uitmaken en recht hebben op vele privileges? Steun je daarbij ook graag cultuur? Word dan 360° CLUB-member voor €95,- per theaterseizoen! CLUB-members have more fun! Benieuwd? Kijk op onze website voor alle informatie.

Kleine Zaal Royaal
Heeft u ook altijd moeite om uw lijstje met voorstellingen binnen de perken te houden? Vanaf dit seizoen maken wij uw keuze een stuk makkelijker! Met Kleine Zaal Royaal betaalt u per persoon € 150,- voor een heel seizoen theaterproeven. U heeft de mogelijkheid om maximaal 30 verschillende voorstellingen uit te zoeken in de Kleine Zaal vanaf 1 september. Koop nu alvast u Kleine Zaal Royaal en geniet een heel seizoen lang!

Vragen?
Heeft u vragen over het bestellen van kaarten? De servicebalie van het Stadstheater kunt u bereiken van woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur en op voorstellingsavonden van 19.15 tot 20.30 uur. Ook zijn wij te bereiken via social media!
LET OP! Vanaf 1 juli gelden andere openingstijden i.v.m. de vakantie. Zie het nieuwsbericht.